Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hong Kong képes leírás - Kína.tlap.hu
részletek »

Hong Kong - Kína.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kina.tlap.hu » Hong Kong
Keresés
Találatok száma - 6 db
A Hong Kong-i tőzsde

A Hong Kong-i tőzsde

Hong Kongot sokan egy zajos kikötővárosnak képzelik el és ha rákérdezünk, hogy a tőzsdei kereskedésüket hogyan nézhet ki, szinte mindenki rávágná, hogy zajosan. Ez egy nagy tévhit. A Hong Kongi tőzsde volt az első, mely számítógépesítette kereskedési rendszerét, így kiszorítva a bekiáltós kereskedést.

Discover Hong Kong

Discover Hong Kong

Discover a diverse modern metropolis steeped in unique blends of Eastern and Western traditions - only Hong Kong!

Hasznos információk HongKongról

Hasznos információk HongKongról

Hongkong egyike a világ vezető pénzügyi központjainak. Hongkong gazdasága a legszabadabbnak bizonyult az elmúlt 15 évre visszatekintve, köszönhetően magas fokú fejlettségének. Mind pénzügyileg, mind kereskedelmileg fontos központ,és itt található a legnagyobb tömörülése a vállalati központoknak az ázsiai-csendes-óceáni régióban. Az alacsony adóterhek miatt sok nemzetközi vállalat itt rendezte be központját, amelynek köszönhetően az ország a nemzetközi pénzügyi és kereskedelmi élet egyik fellegvára lett. Mindemellett egyike a 'négy ázsiai kistigris-nek, az 1960-as és 1990-es évek között tapasztalt gyors és nagymértékű gazdasági fejlődésnek hála.

Hong Kong Repülőtér

Hong Kong Repülőtér

Online flight, shopping and customs information, terminal maps, and photo gallery.

Hong Kong, China - Lonely Planet

Hong Kong, China - Lonely Planet

Hong Kong tourism and travel information such as accommodation, festivals, transport, maps, activities and attractions in Hong Kong, China - Lonely Planet

Wikitravel guide

Wikitravel guide

Open source travel guide to Hong Kong, featuring up-to-date information on attractions, hotels, restaurants, nightlife, travel tips and more. Free and reliable advice written by Wikitravellers from around the globe.Today, the former British colony is a major tourism destination for China's increasingly affluent population. It is also an important hub in the Chinese diaspora with global connections to many of the world's cities. It is a unique destination that has absorbed people and cultural influences from places as diverse as Vietnam and Vancouver.

Tuti menü